مرکز پرستاری S.O.S Capital & AIDA

مراقبت در منزل

44046343

درمان درمنزل

44046131

پرستار در منزل

بسیاری از افرادی که دچار سکته مغزی شده است بعد از چند ماه بتدریج بهبودی کامل یا نسبی پیدا میکنند. اگر در این دوران نقاهت بیماری، اندام را به حال خود رها کنیم، بعد از بهبودی و بازگشت قدرت و توانایی عضلات، مفاصل در وضعیت نامناسبی خشک شده اند و کارا نخواهند بود. پس یکی از اهداف درمان این بیماران حفظ وضعیت مناسب و قابلیت انعطاف در اندام های بیمار است .
برای نیل به این هدف اقدامات زیر صورت میگیرد .
قرار دادن اندام های تغییر شکل داده بیمار در آتل یا اسپلینت های مناسب. آتل موجب میشود مفصل در حالت ناصحیح و کج نماند پس اگر دچار محدودیت حرکتی و خشکی شد حداقل در حالت کج خشک نمیشود .
انجام حرکات تمام مفاصل اندام های فلج شده به توسط فیزیوتراپ و نزدیکان بیمار بطور مرتب و منظم و چند بار در روز. حرکت دادن مفاصل اندام فلج بیمار به توسط فرد دیگر موجب میشود حرکات آنها محدود نشود. نرمی و قابلیت انعطاف مفاصل حفظ شده و بیمار دچار خشکی مفصلی نشود .
کمک به راه اندازی بیمار با کمک پرستار در منزل  واکر و عصا بعد از بهبود نسبی وضعیت مغزی. وقتی بیمار مدتی راه نمیرود توانایی های راه رفتن خود را از دست میدهد . قدری عدم تعادل دارد و آسیب مغزی هم گرچه بهتر شده ولی باقی ماندن آثار آن مانع راحت راه رفتن بیمار میشود. در این موارد پرستار در منزل راه رفتن به کمک واکر را به بیمار آموزش میدهد و به وی کمک میکند تا بتدریج مهارت های راه رفتن خود را بدست آورد .
در صورت تغییر شکل یافتن مفاصل انجام اعمال جراحی مناسب برای بهبود وضعیت مفاصل. در بیماران فلج اگر اقدامات ذکر شده در قبل به درستی  توسط پرستار در منزل انجام نشوند پس از چند ماه مفاصل در وضعیت های نامناسبی خشک شده و موجب میشوند اندام تغییر شکل پیدا کند. در این موارد ابتدا پزشک معالج سعی میکند با کمک فیزیوتراپ این محدودیت و تغییر شکل ها را تا حدودی برطرف کند. در صورت عدم بهبودی ممکن است نیاز به تصحیح تغییر شکل ها با عمل جراحی وجود داشته باشد. در این اعمال جراحی پزشک با قطع کردن بعضی از تاندون های عضلات و یا آزاد کردن قسمت هایی از کپسول مفصلی، اندام را در وضعیت مناسب تری قرار میدهد.
بیمار مبتلا به فلج نیمی از بدن نمیتواند قسمتی از بدن خود را خوب حرکت دهد. این قسمت ها در معرض زخم های فشاری قرار دارند. در مورد همه این بیماران باید اقدامات لازم در مورد پیشگیری از این زخم ها به عمل آید.
بیماران مبتلا به فلج نیمی از بدن همچنین ممکن است دچار عوارض زیر شوند
این بیماران معمولا به علت کم تحرکی ناشی از بیماری دچار یبوست میشوند که باید با تغذیه مناسب و دادن غذاهای پر از فیبر و مصرف مایعات به اندازه کافی از آن پیشگیری کرد. این یبوست در صورت شدید بودن ممکن است نیاز به درمان دارویی داشته باشد
بیماران به علت کم تحرکی معمولا دچار مشکلات ریوی میشوند. کمک یک فیزیوتراپ  و پرستار در منزل خوب در این موارد حیاتی است. با انجام فیزیوتراپی تنفسی و تشویق بیمار به مصرف مایعات بیشتر و تشویق به تنفس عمیق و سرفه کردن و تشویق به بیشتر نشستن و کمتر دراز کشیدن در پیشگیری از این عوارض ریوی مفید هستند
این بیماران ممکن است به علت کم تحرکی دچار عفونت ادراری شوند. توجه اطرافیان بیمار به نحوه ادرار کردن بیمار توسط پرستار در منزل مهم است. در صورت اختلال در ادرار کردن باید از پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرار کمک گرفت.

پرستار در منزل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

تهران، اشرفی اصفهانی ، بالاتر از حکیم ، خیابان ناطق نوری ، جنب شهرداری ، مجتمع شمیم ، ط 5 ، واحد37

 

تلفن:

      واحد خدمات مراقبتی در منزل          44046343  21 98+

تلفن:

    واحد اعزام پرستار تخصصی و پزشک  44046131  21 98+

 

 © 2017-2018 parastarha.com all right reserved