مرکز پرستاری S.O.S Capital & AIDA

مراقبت در منزل

44046343

درمان درمنزل

44046131

طور کلي مراقبتهاي پرستاري در بخش مراقبتهاي ويژه قلبي شامل موارد زير مي باشد: استراحت: در مراحل حاد بيمار بايد استراحت مطلق باشد. جهت جلوگيري از ترومبوفلبيت، فعاليت پاسيو پاها و جهت جلـوگيري از زخم بستر ماساژ و تغيير پوزيشن ضروري است. بايد کليه وسايل مـورد نيـاز بيمـار در دسـترس وي باشـد تـا از حرکـات اضافي خودداري نمايد. استراحت روحي در مراقبت پرستاری حتی پرستار در منزل : جهت کاهش استرس و اضطراب، پرستار بايد در ارتباط نزديـک بـا بيمـار بـوده در کليـه مراحـل، آمـوزش و توجهات روحي را انجام دهد تا بيمار در استراحت جسمي و فکري کامل قرار گيرد. رژيم غذايي: در مراحل حاد بيمار تحت سرم درماني قرار دارد. پس از قطع سرم بايستي رژيم غذايي وي نرم، سبک، کـم حجـم، کم کالري، کم نمک، کم چربي و پرپروتئين باشد. جهت پيشگيري از نفخ بهتر است از ميوه و سبزي خام و نوشابه هـاي گـازدار استفاده نشود. توجه به دفع بيمار: جلوگيري از يبوست و نفخ با رژيم غذايي مناسـب. بهتـر اسـت بـه جـاي Bedpan از Commode Bedside استفاده شود و در صورت يبوست از مسهل ها استفاده شود. توزين روزانه و کنترل جذب و دفع مايعات کنترل از نظر دهيدراتاسيون بعلت استفاده از ديورتيک ها. در نارسايي قلبي بيماران مستعد دهيدراتاسيون هستند که بايد وضـع پوست و مخاط، هماتوکريت، دفع ادرار، فشارخون و برجستگي وريدهاي گردني بررسي شوند. اکسيژن درماني صحيح و متناسب با وضعيت بيماري انجام دستورات دارويي کنترل مانيتورينگ قلبي و علايم حياتي بيمار انجام الکتروکارديوگرافي تا سه روز و سپس در صورت نياز انجام آزمايشات روتين و عکس برداري از قفسه سينه رعايت کامل بهداشت بيمار ارزيابي تنفسي، قلبي، کليوي و عصبي بيمار

بررسي بيماران مبتلا به اختلالات قلبي:

شايعترين و مهمترين شکايت، درد قفسه سينه است که هم در بيماريهاي قلبي (آنـژين صدري ـ انفارکتوس ميوکارد، پريکارديت) و هم در بيماريهاي ريوي (پلورزي، پنوموني و آمبولي ريوي) وجود دارد. درد قفسه سينه: درد ناشي از ايسکمي خصوصيات زير را دارد:

۱ـ کيفيت درد: کيفيت فشارنده و له کننده و مبهم دارد در پشت استرنوم احساس شده و ممکن است به فک، شـانه دسـت چـپ و اپي گاستر انتشار يابد.

۲ـ مدت درد:دردهاي ناشي از ايسکمي کمتر ار ۳۰ ثانيه و بيشتر از ۲۰ دقيقه طول نمي کشد و اين دردها با فعاليت افزايش يافته و با استراحت کاهش مي يابد. اگر درد بيشتر از ۲۵ دقيقه طول بکشد انفارکتوس ميوکارد حاد اسـت يـا اصـلاً درد قلبـي نيـست. درد ناشي از ايسکمي با تغيير پوزيشن و تنفس تغيير نمي کند.

۴ـ شدت درد: براي اين منظور کيفيت درد را از طريق اختصاص نمره يک (کمترين شدت) و ۱۰) بيشترين شدت) تعيـين نمـوده و پس از ثبت نمرات را با هم مقايسه کرد.

۵ـ عوامل زمينه اي يا تشديد کننده : درد ممکن است به همراه عوامل يا موقعيت ها مثل هيجانات روحي، گرمـاي شـديد، فعاليـت، خواب عميق، زور زدن و ... ايجاد گردد.

۶ـ عوامل تسکين دهنـده : درد آنـژين ممکـن اسـت بـا اسـتراحت، مـصرف نيتروگليـسرين، اکـسيژن درمـاني و تغييـر وضـعيت کاهش يابد. تنگي نفس: تنفس سخت و سطحي را گويند. اين علامت شايع همانند درد قفسه صـدري مـددجويان مبـتلا بـه اخـتلالات قلبـي و عروقي را تحت تأثير قرار مي دهد. معمولاً به دنبال بزرگ شدن قلب و ساير تغييرات فيزيولوژيک و پاتولوژيـک سـاختمان قلـب مثلاً در نارسايي بطن چپ و ادم ريوي ايجاد مي شود.

ادامه مقاله را دانلود نمائید PDF

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

تهران، اشرفی اصفهانی ، بالاتر از حکیم ، خیابان ناطق نوری ، جنب شهرداری ، مجتمع شمیم ، ط 5 ، واحد37

 

تلفن:

      واحد خدمات مراقبتی در منزل          44046343  21 98+

تلفن:

    واحد اعزام پرستار تخصصی و پزشک  44046131  21 98+

 

 © 2017-2018 parastarha.com all right reserved